Please enable JS

NOVINKY

Zprávy o letních aktivitách LEKI


8. červenec 2022 / Ski/Outdoor
Potvrzení spolupráce se zimními ambasadory LEKI a zhodnocení letního ISPO veletrhu

V létě sice není vidět tolik našich zimních sportovců, ale v pozadí se stále něco děje. Po sezóně došlo k mnoha prodloužením smluv s mnoha našimi předními zimními sportovci. Naši ředitelé závodních oddělení Hans-Peter Kummer a Christian Nordhaus mají sice pauzu od Světového poháru, ale ne od práce se sportovci. V polovině června jsme vytavovali na veletrhu Outdoor by ISPO v Mnichově. Což byla po více než dvou letech, první prezentační akce. A velmi úspěšná, s novým logem, se zcela novým stánkem v novém designu - viz. fotky níže.

"Naši sportovci jsou našimi nejdůležitějšími ambasadory."

Ředitel závodního oddělení Alpine Hans-Peter Kummer o aktuálním prodlužování smluv: "Aktivní management se sportovci je naší nejvyšší prioritou, protože to jsou nejdůležitější ambasadory naší značky. I po skončení sezóny jsme s nimi v neustálém kontaktu a staráme se o jejich starosti. Tentokrát došlo po sezóně k několika důležitým prodloužením smluv a také se nám podařilo získat nové sportovce. Především Norku Ragnhild Mowinckelovou, která se v této sezóně po několika vážných zraněních propracovala zpět na vrchol. Svým vítězstvím ve finále Světového poháru v Courchevelu ukázala, že v příští sezoně bude opět na vrcholu. Další dva velmi úspěšní Norové prodloužili své smlouvy. Na jedné straně rychlostní král Aleksander Aamodt Kilde a na straně druhé nastupující superhvězda Atle Lie McGrath. Také naše americká superstar Mikalea Shiffrinová prodloužila smlouvu, stejně jako Alexis Pinturaultová a Lara Gut-Behramiová."

S potěšením oznamujeme také prodloužení následujících smluv:

Beat Feuz (SUI), Wendy Holdener (SUI), Corinne Suter (SUI), Loic Meillard (SUI), Mauro Caviezel (SUI), Tessa Worley (FRA), Dominik Paris (ITA),

Marta Bassino (ITA), Zan Kranjec (SLO), Stefan Brennsteiner (AUT), Sara Hector (SWE), Sepp Ferstl (GER); Martina Dubovská (CZ).

"Sportovci aktivně testují nové produkty a inovace"

Ředitel závodního odělení Nordic Race Christian Nordhaus o současné situaci: "Máme za sebou dvě naprosto náročné sezóny - na jedné straně poznamenané bezprecedentní pandemií, na druhé straně korunované absolutním vrcholem - zimními olympijskými hrami v Pekingu. Navzdory často obtížným podmínkám pro závodní servis se nám podařilo dále zlepšovat naše produkty a udržet servis pro naše sportovce. Jsme rádi, že téměř všichni naši sportovci nadále stojí za značkou LEKI. Jsme hrdí na to, že můžeme i nadále spolupracovat s Johannesem Hosflotem Klaebem a udržovat úzkou spolupráci. Kromě našich německých olympijských vítězek v běhu na lyžích Kathariny Hennigové a Victorie Carlové jsme rádi, že můžeme i nadále začínat zimu společně se švédským biatlonovým týmem, zejména s celkovou vítězkou Světového poháru Elvirou Öbergovou. Podobná situace je i v severské kombinaci, kde se na LEKI nadále spoléhá celkový vítěz Johannes Lamparter. V současné době stále probíhají jednání a sportovci aktivně testují nové produkty a inovace."

Zde je přehled aktuálních prodloužení smluv Nordic:

Běh na lyžích: Johannes Hoesflot Klaebo (NOR), Didrik Toenseth (NOR), Victoria Carl (GER), Katharina Hennig (GER) Nord.
Biathlon: Terence Weber (GER), Johannes Lamparter (AUT), Franz-Josef Rehrl (AUT), Lukas Greiderer (AUT): (NOR), Vanessa Hinzová (GER), Elvira Oebergová (SWE), Markéta Davidová (CZE).

"8,000 návštěvníku ze 70 zemí""

Ve dnech 12. až 14. června se v Mnichově konala výstava Outdoor Ispo. Během tří dnů veletrh navštívilo celkem 8 000 odborných návštěvníků z více než 70 různých zemí. Veletrh byl více mezinárodní, než se očekávalo, 60 až 70 procent publika tvořili zahraniční návštěvníci.  

B2B LEVELSPORTKONCEPT
VSTUP PRO OBCHODNÍ PARTNERY