Please enable JS

NOVINKY

Značka 100% oceněna na největším oborovém veletrhu ISPO


2. prosinec 2022 / Ski/Outdoor

Na konci listopadu 2022 se konal největší oborový veletrh, jako už tradičně v německém Mnichově. Na 180 000 m2 výstavní plochy prezentovalo své výrobky pro zimní sezónu 2023/24 2 800 vystavovatelů z více jak 50 zemí světa. Součástí veletrhu je i ocenění ISPO Award těm výrobkům, které jsou inovativní po stránce použitého materiálu, konstrukce a designu. Jsme velmi potěšeni, že značka 100% byla právě touto cenou ohodnocena. S oceněným výrobkem, lyžařskými brýlemi Norg Goggle se setkáte již tuto zimu na pultech či v e-shopech outodoorových prodejen.

Norg jsou vlajkovou lodí značky 100% v kolekci lyžařských brýlí 2022-23, která měla celosvětovou premiéru letos v říjnu. Norg je vybaven 100% patentovanou technologií 3DPlane Molded Lens Technology, která byla poprvé představena v roce 2019 při uvedení revolučních brýlí pro MX a MTB, Armega.

Generální ředitel a spoluzakladatel společnosti 100% Ludo Boinnard řekl: "Když jsme před více než dvěma lety začali vytvářet naši novou kolekci lyžařsýchh brýlí, zaměřili jsme se na vlastnosti, které jsou pro lyžaře a snowboardisty nejdůležitější. Bylo níám jasné, že v modelu Norg uplatníme všechny naše zkušenosti a inovativní technologie, jako je naše revoluční technologie 3DPlane Molded Lens ve spojení s technologiem čoček HiPER® Lens Filtration a Ultra HD Lens Clarity. Boinnard dodal: "Jsme hluboce poctěni, že právě model Norg získal ocenění ISPO AWARDS 2022 za design a inovace, a můžeme tak oslavit tvrdou práci, kterou celý náš tým vynaložil na vytvoření této neuvěřitelné nové kolekce brýlí společností 100%." Jako doplněk technologie 3DPlane Molded Lens využívají brýle Norg systém rychlé výměny čoček Gravit8, který se skládá z 8 strategicky umístěných magnetů umožňujících rychlé přizpůsobení proměnlivým zimním podmínkám a neustále se měnícímu světlu.

B2B LEVELSPORTKONCEPT
VSTUP PRO OBCHODNÍ PARTNERY