Please enable JS

NOVINKY

Soustředění Krkonoše v podání Michala Strejce


2. září 2022 / Ski/Outdoor

Po nevydařeném letním soustředění s plzeňským triatlonovým týmem, pod vedením Olympijského medailisty Jana Řehuly, v italském Livignu, byla důležitá delší doba pro zotavení a vstřebání antibiotik. Týden po dobrání antibiotik, jsem se vydal nasbírat důležitou objemovou část tréninku do Krkonoš, na Brádlerovy boudy. Cílem tohoto týdne bylo, se pomaličku dostat na základní tepovou hladinu pro objemové tréninky, které jsou v tomto období přípravy na MS v terénním triatlonu v Itálii, velmi důležité. Po boku s mým svěřencem - kamarádem Ondrou, jsme kralovali krkonošským stoupáním, jak při běžeckých trénincích, tak při cyklistických, které jsou také součástí naší přípravy.

Ačkoliv jsme trénovali dvou až tří fázově téměř každý den, naneštěstí nás na tři dny zastavilo nemilosrdné, typické krkonošské počasí, kdy od rána do večera jen pršelo. Nicméně, ani to nás od pohybu nezastavilo a vydali jsme se do bazénu ve Špindlerově Mlýně, kde nás čekala plavecká průprava techniky a síly. Také jsme se snažili předejít únavě a zraněním, a proto jsme v bazénu využili i wellness, s výhledem na deštivé počasí. Po celou dobu soustředění, mi na kole a při běhu zahřívalo oblečení Mico a při zdolávání náročných kopcovitých výběhů, se velmi hodila podpora skialpových holí Leki.

Nyní následuje týdenní příprava v Maďarsku. Zde se zaměřím na aerobní a anaerobní fázi na běhu, na kole a rozšířím plaveckou část o další objem a rychlost.

B2B LEVELSPORTKONCEPT
VSTUP PRO OBCHODNÍ PARTNERY