Please enable JS

NOVINKY

Smutná zpráva z Leki


21. duben 2021 / Ski/Outdoor

Vážení partneři,

s nejhlubším zármutkem vás informujeme o smrti Waltraud Lenhartové. Ztrácíme osobnost, která díky své sociální a empatické povaze odlišila LEKI od svých konkurentů. Uděláme vše, co je v našich silách, abychom pokračovali v jejím odkazu se stejným zápalem.

Níže oficiální prohlášení společnosti.

Majitelka společnosti LEKI, Waltraud Lenhartová zemřela 17. dubna 2021

Kirchheim/Teck, Německo

Waltraud Lenhartová (64), majitelka a ředitelka společnosti LEKI, nečekaně zemřela po krátké a vážné nemoci. Vedení společnosti LEKI převzala s odvahou a pokorou roku 2012 po svém manželovi Klausovi, který tragicky zahynul při leteckém neštěstí. Společnost svým pokrokovým myšlením a inkluzivním stylem přetvořila v solidní a silný mezinárodní tým 350 zaměstnanců, jehož cílem je přizpůsobit se a především vyniknout v neustále se měnícím prostředí outdoorového průmyslu.

Waltraud Lenhart kladla na první místo vždy zájmy zákazníků, partnerů a zaměstnanců. A právě díky jejímu takto hodnotově orientovanému myšlení a jednání je značka LEKI tak výjimečná. Soustředila se zejména na podporu mladých sportovců a znevýhodněných. Vždy dávala člověka na první místo a řídila své podnikání zákaznicky orientovaným způsobem, přičemž jejich potřeby kladla nade vše ostatní.

Waltraud Lenhart zanechává po sobě extrémně stabilní společnost se zkušeným managementem, který je skvěle připraven na další budoucnost. V jejích šlépějích určitě půjdou její děti Friederike a Markus Lenhartovi, představující třetí generaci rodiny LEKI.

Společnost nadále povedou jednatelé Martin Rominger a Matthias Hatt. „Waltraud Lenhart odlišila LEKI od svých konkurentů díky své sociální a empatické povaze. Uděláme vše, co je v našich silách, abychom pokračovali v jejím díle se stejným zápalem,“ říká Matthias Hatt, generální ředitel společnosti LEKI.

LEKI bude i dále vycházet ze základních hodnot společnosti - inovace, kvalita a partnerství.

B2B LEVELSPORTKONCEPT
VSTUP PRO OBCHODNÍ PARTNERY