Please enable JS

NOVINKY

Představujeme novou výjimečnou řadu zapletených kol e*thirteen pro MTB


24. leden 2024 / Bike

Dědictví společnosti e*thirteen Components má hluboké kořeny ve sjezdovém závodění. Jízda a závodění byly vždy základními kameny značky - na produktech vývojáři jezdí a snaží se je každý den zlepšovat. Již více než deset let stojí společnost e*thirteen v čele technologie zapletených kol, pečlivě vytváří a zdokonaluje profily ráfků, návrhy nábojů a specifikace konstrukce kol a následně svou práci testuje: v laboratoři, na trailech a s přispěním nejlepších světových sportovců.

Zpětná vazba od profesionálů, jako jsou Aaron Gwin, Dakota Norton, Brook MacDonald a mnoho dalších, je pro značku zásadním procesem. e*thirteen si u závodníků Světového poháru i amatérských závodníků získal pověst kol, která obstojí i v těch nejnáročnějších podmínkách - v neděli závod, v pondělí v kanceláři.

Pro sezónu 2024 představuje společnost e*thirteen novou řadu kol: kompletní systémy zapletených kol pro nejzajímavější kola současnosti. Každý prvek těchto kol byl pečlivě zvážen a následně vylepšen, od specifikace, množství a napnutí paprsků přes výběr ložisek, záběr náboje, hloubku a šířku ráfku až po nové povrchové úpravy a grafiku každého komponentu. Nové konstrukce ráfků jsou lehké, vydrží i hrubé zacházení a vyvažují boční tuhost pro tvrdé zatáčení s poddajností, která je potřebná pro odlehčení nárazů a projíždění kořenů a kamenů. Všechna kola obsahují patentované bezdušové ventilky, bezdušovou pásku a dokonce i těsnicí hmotu, což přináší jedinečné výhody pro koncového uživatele.

  • trialová Optimus
  • all mountainová Sylvan, včetně specifikace pro e-biky
  • pro Gravity disciplíny Enduro, DH a Park zaměřená Grappler, včetně specifikace pro e-biky

Rozmanité portfolio pro různé potřeby

e*thirteen nabízí široké spektrum jízdních stylů a preferencí díky třem různým řadám MTB kol - Sylvan s asymetrickými ráfky, Optimus Race se symetrickými ráfky a Grappler s osvědčenou robustní konstrukcí. Každá produktová řada je výsledkem specializovaného výzkumu zaměřeného na poskytování nejlepších možných zkušeností pro zamýšlené použití. Ať už se jedná o hbitost a vyváženost modelu Sylvan, lehkost a dynamickou jízdu modelu Optimus Race nebo neústupnou pevnost modelu Grappler, všechna kola vynikají ve svých specifických oblastech a zajišťují, že si každý jezdec najde pro svůj bike ideální volbu.

Kola Optimus Race Trail

Trailová kola Optimus Race Carbon a Race Alloy jsou pečlivě navržena pro lehká trailová kola. Poskytují svižný a dynamický pocit, který je ideální pro celodenní dobrodružství, a vyznačují se výjimečnou odolností pro agresivní jízdu na trailech.

Sylvan All Mountain a Sylvan e*spec All Mountain

Karbonová a hliníková kola Sylvan Race jsou navržena pro použití v terénu All Mountain a dovedně kombinují lehkost a dynamiku s robustností potřebnou pro agresivní jízdu na trailech. Tato kola jsou k dispozici v konfiguracích All Mountain a e*spec a dokonale se hodí pro agresivní trailová kola, stroje All Mountain nebo lehká elektrokola a jsou vhodná jak pro každodenní jízdu na trailu, tak pro příležitostné adrenalinové sjezdy.

Grappler Race Downhill, Grappler Race Enduro a kola Grappler Race Enduro e*spec

Kola Grappler Race, zdokonalená během několika sezón Světového poháru v DH závodech, jsou určena pro gravity závody a zážitky v bikeparku. Kola e*thirteen jsou známá svou odolností a výkonem v těch nejnáročnějších podmínkách a získala si reputaci jak mezi závodníky Světového poháru, tak mezi amatérskými závodníky. Kola Grappler Race Carbon a Race Alloy jsou k dispozici v konfiguracích Downhill, Enduro a e*spec Enduro, z nichž každá je přizpůsobena specifickým jízdním nárokům.

Podrobnou specifikaci naleznete zde.

B2B LEVELSPORTKONCEPT
VSTUP PRO OBCHODNÍ PARTNERY