Please enable JS

NOVINKY

Ochrana vašeho kola může mít jen 39 gramů!


17. srpen 2022 / Bike

Používáte-li rádi moderní technologie, zřejmě už jste slyšeli o Apple AirTag. Malý lehký lokalizační čip můžete připnout ke klíčům, do kabelky apod. S pomocí aplikace v telefonu pak snadno najdete, kde jste věc zapomněli. Zabezpečený Bluetooth signál a okolní zařízení zapojená do sítě služby zachytí a nahlásí polohu Vašeho AirTagu a Vy ji pak uvidíte na mapě. Anonymně a zašifrovaně, chránící soukromí všech zúčastněných. Navíc úsporně, takže Vás nemusí trápit baterie ani datové limity.


Lezyne Matrix Bike Tagger můžete AirTag využívat i pro lokalizaci Vašeho kola. pouzdro z odolného materiálu Composite Matrix snadno připevníte pod košík na láhev nebo k různým držákům nabízeným na moderních rámech kol. Je dostatečně lehké a mechanicky odolné, navíc vodotěsné podle normy IPX7. Jednoduchým otočením otevřete, vložíte AirTag, pouzdro zavřete a pomocí bezpečnostních šroubů TR25 připevníte na rám.
Sledování ztraceného kola nebylo nikdy jednodušší a diskrétnější.


Tuto novinku představil Lezyne na Eurobike, viz. obrázek níže. Jsme rádi, že už je v prodeji první produkt z rodiny "TAG" i u nás.

 

 

B2B LEVELSPORTKONCEPT
VSTUP PRO OBCHODNÍ PARTNERY