Please enable JS

NOVINKY

Novinky 100% září 2020!!!


17. září 2020 / Bike

 

Fanoušci a fanynky silniční cyklistiky, zpozorněte na 100 %!

Kalifornský výrobce špičkových brýlí 100% pro podzim 2020 nabitý slavnými etapovými závody připravil několik novinek. Ať to bude asfalt, štěrk, rovinka či pořádný výšlap, dejte do toho 100 %. Nebudete litovat!

U příležitosti Tour de France 2020, byly vyrobeny brýle, které se pojí s cyklistickou stájí BORA! 

S3 Bora Hansgrohe (61034-331-76)

  • Tyto brýle jste obdivovali při sledování etapových závodů. A nyní s nimi můžete na vlastní tour vyrazit sami. Špičkové cyklistické brýle s odolnými vyměnitelnými cylindrickými zorníky, které umožňují skvělé periferní vidění. Speciální hydrofobní a oleofobní ochranná vrstva odpuzuje olej, vodu a špínu a přispívá tak k zachování perfektního výhledu i za špatných klimatických podmínek. Samozřejmostí je 100% UV ochrana. Extrémně přilnavý gumový nos a špičky nožiček poskytují celodenní pohodlí. Zvýšenou ventilaci a ochranu proti zamlžení zajišťují spodní průduchy. Díky těmto skvělým vlastnostem tyto brýle používají jezdci profesionální stáje Bora Hansgrohe. Právě v jejích barvách je proveden odolný, pružný a lehký rám brýlí. Prodejní balení obsahuje náhradní čirou čočku, sáček z mikrovlákna a pevné pouzdro.

Druhý model kalifornského výrobce. 

S3 Neon Orange (61034-006-43)

    • Špičkové cyklistické brýle s odolnými vyměnitelnými cylindrickými zorníky, které umožňují skvělé periferní vidění. Speciální hydrofobní a oleofobní ochranná vrstva odpuzuje olej, vodu a špínu a přispívá tak k zachování perfektního výhledu i za špatných klimatických podmínek. Samozřejmostí je 100% UV ochrana. Extrémně přilnavý gumový nos a špičky nožiček poskytují celodenní pohodlí. Zvýšenou ventilaci a ochranu proti zamlžení zajišťují spodní průduchy. Nepřehlédnutelné brýle s odolným, pružný a lehký rámem. Prodejní balení obsahuje náhradní čirou čočku, sáček z mikrovlákna a pevné pouzdro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

B2B LEVELSPORTKONCEPT
VSTUP PRO OBCHODNÍ PARTNERY