Please enable JS

NOVINKY

Neon Run Praha


24. srpen 2022 / Run/Indoor

MIZUNO NEON RUN 2022 opět v Praze na Vypichu.

V sobotu 27. srpna zažije pražský Vypich již sedmý ročník speciální sportovní akce, která se stala ve světě fenoménem. Mizuno Neon Run je divoký a šílený zářící zážitek! Tato akce není tak moc o rychlosti, jako spíše o užívání si v noci jasných světel a neonové barvy na tělo pod UV černým světlem se svou rodinou či přáteli. Letos nese podtitul „Zamilovaní jednorožci“, a věřte že jednorožců/UNICORN/ bude na Vypichu mnoho.

Akce MIZUNO NEON RUN je o lidech různých rychlostí, věků, tvarů a velikostí, překračujících startovní čáru. Přijďte takoví, jací jste! Tato akce bude pětikilometrový nezávodní běh či chůze s rodinou, které jsou mnohem více o zábavě a vytváření vzpomínek. Neon Run Vám jednoduše vyrazí dech! V každém startovním balíčku účastníci naleznou neonovou svítící tyč, která umocní dojem neonového běhu. Na každého účastníka čeká v cíli krásná velká NEON RUN UNICORN medaile.  

Běžci se mohou těšit na zářící LED zóny, ale i startovní koridor z neonově zářících světel, laserového tunelu, mlhy a hudby na podporu nevšedního sportovního zážitku. Trasa Neon Run je situována do krásného prostředí letohrádku Hvězda.

Moderovat bude Vlasta Bucek. Nebudou chybět skákací hrady pro děti a malování na obličej neonovými barvami a cukrová vata zdarma. Nebudou ani chybět stánky s občerstvením a prodejem neonových svítících brýlí, čepic, tyček a dalších věcí. Fotokoutky.

Hlavním charitativním partnerem je NoFoot NoStress.

Program akce MIZUNO NEON RUN 2022:

16:00 - 20:00 Registrace a prezentace NEON RUN 
20:00 - 20:30 Řazení běžců na start
20:30 - 20:35 Start 5 km NEON RUN
20:40 - 21:45 After party NEON RUN
22:00 - 22:00 Konec

B2B LEVELSPORTKONCEPT
VSTUP PRO OBCHODNÍ PARTNERY