Please enable JS

NOVINKY

MČR sportovních novinářů v obřím slalomu


5. duben 2019

Podpořili jsme MČR sportovních novinářů v obřím slalomu, jehož dvanáctý ročník se konal v Harrachově.

Více než 60 vyznavačů zimních sportů se zúčastnilo v Harrachově dvanáctého ročníku exhibičního závodu ČEZ KSN Cupu, mistrovství republiky sportovních novinářů a jejich hostů v obřím slalomu. Poměřit síly se svými kamarády na apríla přijeli také judista Lukáš Krpálek, olympijský vítěz z Ria, či stříbrný medailista z Pchjongčchangu biatlonista Michal Krčmář.
„To je poprvé, co letos konečně nemusím jet někam do kopce,“ utrousil s úsměvem biatlonista Krčmář ve startovní brance závodu na červené sjezdovce na Rýžovišti. „A také nemusíš cestou nic trefovat,“ doplnili ho z legrace kamarádi. „My si to rozdáme mezi sebou,“ komentoval Krpálek, s nímž přijeli do Harrachova i jeho kouč Petr Lacina či kolega z reprezentace Petr Ivan.
Ve startovní listině nechyběl bývalý reprezentant Borek Zakouřil, jasně nejrychlejší lyžař dne, ani dvojnásobný mistr světa ve skikrosu Tomáš Kraus. Ten se těsně musel sklonit před uměním Radka Čermáka, který prokázal, že jako čerstvě osmý muž z mistrovství světa v rychlostním lyžování umí jezdit i se zatáčkami. „Ale radši bych to vzal rovně dolů,“ pousmál se Čermák.
Jízdu na čas si vyzkoušela také desítka děti z České olympijské nadace, nechyběl ani bývalý reprezentant v běhu na lyžích Dušan Kožíšek, snowboardista Michal Novotný či paralympijští reprezentanti Miroslav Lidinský a Pavel Bambousek a mnohonásobná vítězka deaflympiády Tereza Kmochová.
Mezi novináři byl nejrychlejší Jiří Rejman z České televize.

B2B LEVELSPORTKONCEPT
VSTUP PRO OBCHODNÍ PARTNERY