Please enable JS

NOVINKY

LEVELSPORTKONCEPT se stává distributorem značky SUPERIOR


25. říjen 2021 / Bike

Portfolio distributora prémiových sportovních značek LEVELSPORTKONCEPT se na konci roku 2021 rozrůstá o cyklistickou značku SUPERIOR nabízející kvalitní jízdní kola pro všechny typy použití.

LEVELSPORTKONCEPT s.r.o. přebírá v plném rozsahu distribuci jízdních kol Superior od společnosti VELSBIKE, s.r.o., jejíž jednatel Aleš Balabán upřesňuje: „Novému distributorovi přeji v pokračování naší práce to nejlepší. Společně jsme se dohodli, že pro stávající zákazníky trvají veškeré současné podmínky pro prodej jízdních kol a to včetně servisu a osobního přístupu. Objednané a předobjednané zboží tak bude dodáno za dohodnutých podmínek.

Obchodní ředitel LEVELSPORTKONCEPT David Novák k tomuto kroku říká: „Naše portfolio sestávající z dnes již velkého množství světových značek je tak doplněno i kvalitními jízdními koly. Pod jednou střechou tak u nás obchodní partner konečně sežene vše, co moderní cyklistická speciálka potřebuje. Jízdní kolo, oblečení, helmy, brýle, světla, tretry nářadí a další doplňky od předních hráčů cyklistického odvětví.“

V nabídce české značky Superior s tradicí od roku 1993 naleznete kompletní škálu jízdních kol. MTB, silnice, gravel, městská kola, elektrokola a také širokou škálu dětských kol.

Více informací o značce naleznete na: www.superiorbikes.com.  

B2B LEVELSPORTKONCEPT
VSTUP PRO OBCHODNÍ PARTNERY