Please enable JS

NOVINKY

LEVELSPORTKONCEPT rozšiřuje svoji nabídku o sportovní výživu Veloforte


30. březen 2021 / Bike
 
Portfolio distributora prémiových sportovních značek LEVELSPORTKONCEPT se na začátku roku 2021 rozrůstá o výrobce sportovní výživy Veloforte nabízející výživové doplňky pro sportovní výkony všeho druhu.

Obchodní ředitel LEVELSPORTKONCEPT David Novák k tomuto kroku říká:V posledních dvou sezonách jsme zapracovali na rozšíření sortimentu značek, které zastupujeme, a doplnění našeho portfolia o sportovní výživu tak samozřejmě dává smysl. Naše nabídka pokrývající vše od cyklistiky, lyžování, běhu až po triatlon je tak navázáním spolupráce s Veloforte doplněna o kvalitní značku, která dokáže (nejen) vytrvalostním sportovcům zajistit pohonné látky, které při svém výkonu potřebují.“

V nabídce Velofote naleznete energetické tyčinky, gely, žvýkací tablety a samozřejmě přípravky pro hydrataci organismu, to vše ve 100% přírodní formě. Také proto je Veloforte držitel mnoha zahraničních ocenění.
 
Více informací o značce naleznete na: www.veloforte.com
Společnost LEVELSPORTKONCEPT zastupuje dále např. značky POC, Oakley, 100%, LEKI, Kästle, Mizuno, Zone3, DVO, FLR, Spank a mnohé další.
Kontakt:
Marek Macho, marek.macho@levelsportkoncept.cz, tel. 602417893
 

B2B LEVELSPORTKONCEPT
VSTUP PRO OBCHODNÍ PARTNERY