Please enable JS

NOVINKY

LEVELSPORTKONCEPT oficiálním distributorem značky ROCK MACHINE


1. červenec 2023 / Bike

LEVELSPORTKONCEPT přebírá distribuci značky kol Rock Machine od 1. 7. 2023

Portfolio distributora prémiových sportovních značek LEVELSPORTKONCEPT (dále LSK) se rozrůstá o tuzemského výrobce jízdních kol ROCK MACHINE. Dosavadním distributorem této značky byla 22 let firma CYKLOMAX.

LSK přebírá veškeré závazky předchozího distributora a to od 1. 7. 2023. LSK také bude zvát všechny obchodní partnery na červnový BFI distrubutors meeting, kde budou představena nová kola pro rok 2024. ROCK MACHINE si za skoro 30. let vybudoval velmi silné jméno a komunitu jezdců nejenom v České republice. Tato značka se nikdy nebála být jiná, specifická a určovat trendy.

Ing. Luboš Kvapil, majitel společnosti CYKLOMAX k tomu říká: „Dvacet dva let práce se značkou ROCK MACHINE nelze jen tak vymazat. Tato práce nás velmi bavila a mnohému naučila. Měli jsme možnost se podílet na vývoji a prostě jsme žili s ROCK MACHINE. Přeji značce jen to nejlepší a stejně tak i novému distributorovi. Pevně věřím, že je na čem stavět a na co navázat.“

CYKLOMAX udělal opravdu velkou spoustu práce a jen nám ctí na to navázat. Jde o logické vyústění spolupráce „sesterských“ firem LEVELSPORTKONCEPT a BFI. Po Superioru přichází pod naše křídla další česká cyklistická značka s bohatou historií, která se vždy nebála jít vlastní trailovou stopou“ říká obchodní ředitel LEVELSPORTKONCEPT David Novák.

Dále to rozvádí: „Vedle světových prémiových cyklistických značek typu POC, Maloja, 100%, Lezyne, DMT, Good year a dalších jsme nyní schopni našim klientům nabídnout také skutečně širokou škálu kvalitních jízdních kol a pod jednou střechou tak naši zákazníci naleznou vše, co cyklista potřebuje.“

Více informací o značce naleznete na: www.rockmachinebikes.com a https://onebikeparts.eu/cs

Společnost LEVELSPORTKONCEPT zastupuje dále např. značky POC, 100%, Lezyne, Superior, DVO, Spank, Veloforte, DMT, LEKI, Kästle, Mizuno, Kjus, Zone3 a mnohé další.

Více informací o LSK na: www.levelsportkoncept.cz.

BIKE FUN International s.r.o. je výrobcem kol značek SUPERIOR, ROCK MACHINE a FRAPPÉ a cyklistických doplňků a dílů pod značkou ONE BIKEPARTS.

Více informací o BFI na: www.bikefunint.com.

B2B LEVELSPORTKONCEPT
VSTUP PRO OBCHODNÍ PARTNERY