Please enable JS

NOVINKY

Kästle je zpět!


19. prosinec 2022 / Ski/Outdoor

Dlouhých dvacet let půstu je minulostí. Kästle se vrací do hry o ty nejvyšší místa v závodech světového poháru v alpském lyžování.

O uplynulém víkendu dokázala Ilka Stuhec vybojovat druhé místo ve sjezdu světového poháru ve Svatém Mořici a po více než dvaceti letech vrátila legendární lyžařskou značku Kästle zpět na pohárové pódium. Po pátých místech této dvojnásobné mistryně světa ve sjezdu z úvodu sezóny se konečně Kästle dočkalo.

O konkurence schopnosti sjezdových lyží Kästle na té nejvyšší úrovni hovoří i desáté místo Martiny Dubovské ze slalomu v Sestriére z minulého týdne. A to má Kästle v záloze ještě lyžařský fenomén Ester Ledeckou, která plánuje návrat na svahy po zranění začátkem roku 2023.

Kromě skvělých sjezdařek stojí za vším také téměř mystická postava hlavního vývojáře sjezdového programu Kästle Rainera Nachbaura, který pamatuje ještě dávnou slávu Kästlí z dob Kjetila Andreho Aamodta nebo Pirmina Zurbriggena. Ti všichni vrací Kästle po mnohaletém půstu do dob téměř zapomenuté slávy.

Máme se nač těšit!

B2B LEVELSPORTKONCEPT
VSTUP PRO OBCHODNÍ PARTNERY