Please enable JS

NOVINKY

KÄSTLE JE NOVĚ DODAVATELEM I ČESKÉHO BIATLONU


19. srpen 2020 / Ski/Outdoor

 

Tradiční rakouská lyžařská značka podepsala pro následující dvě sezony kontrakt týkající se materiálového vybavení s Českým svazem biathlonu (CBU). První nadějní biathlonisté byli, ale od značky KÄSTLE podporováni i v minulosti.

Kästle přes svoje nové kompetenční centrum pro severské discpiliny v Novém Městě na Moravě některé talentované mladé atlety již podporovalo. Luďkovi Abrhamovi se podařilo na lyžích Kästle v rámci zimních olympiády mládeže 2020 získat velmi slibné 9. misto ve sprintu. Právě profesionální angažování Kästle a pozitivní materiálové testy svazových servisních profesionálů během posledních měsíců byly směrodatné pro zintenzivnění spolupráce s Českým svazem biathlonu. „Jsme touto kooperací potěšeni a budeme intenzivně se servisním týmem spolupracovat“, potvrdil Martin Petrásek odpovědný za závodní oddělení „nordic“ značky Kästle. Petrásek očekává v následující sezoně spolupráci například i s dalším nadějným mladým biathlonistou Josefem Kabrdou.

Michal Šlesinger-dnes zastupující Český svaz biathlonu-vidí v kooperaci značný potenciál.

„Máme nyní nejlepší možnost, ovlivnit svými poznatky vývoj závodních lyží a tím i vyvinout ještě lepší lyže pro naše atlety“ očekává Šlesinger.

 

B2B LEVELSPORTKONCEPT
VSTUP PRO OBCHODNÍ PARTNERY