Please enable JS

NOVINKY

Hodnocení sezóny v podání Terezy Kmochové


20. duben 2020 / Ski/Outdoor
Terka Kmochová, naše ambasadorka (Kästle, Leki, POC, Mico) nám poslala krátkou zprávu o minulé sezóně.
 
Je to neslyšící sjezdařka, která se přes svůj handicap dostala do reprezentačního družstva a letos je dvojnásobná mistryně republiky. Její cíle a naplnění v loňské sezoně stručně shrnula takto:
 
Největším cílem pro mne byla v sezóně 2019/2020 XIX. Deaflympiáda v prosinci v Itálii, oblasti Valtellina (Santa Caterina). Měla jsem docela těžký úkol, čekala mě obhajoba 5ti zlatých medailí z předchozí Deaflympiády 2015 v Rusku. Obhajoba se mi nepodařila zcela podle mých představ, ale částečně jsem splnila úkol - získala jsem 5 medailí, 1 zlato a 4 stříbra.
 
Forma z přípravy se projevila i na Mistrovství ČR v lednu, kde se ve Špindlu jelo SuperG a kombinace (sjezd byl zrušen pro nedostatek sněhu) a získala jsem tam dva tituly Mistryně ČR (mezi slyšícími), i dva akademické tituly. Titul z MČR považuji za velký úspěch. Moc jsem se těšila na březnový šampionát v obřím slalomu a slalomu, kde jsem si taky brousila zuby na tituly, ale na šampionát bohužel ani nedošlo. Letos jsem startovala i na Světovém poháru v Kranjské Goře a měla jsem startovat začátkem března v Are ve Švédsku, ale večer před paralelním slalomem zrušili všechny závody kvůli Covidu.
 
S minulou sezónou jsem spokojená a považuji ji za úspěšnou. Na stupně vítězů jsem se postavila celkem 12x.
 
Na další sezónu si dávám za hlavní cíl se nominovat na FIS Mistrovství světa v Cortině d´Ampezzo.
 
Doufejme, že se brzy vše vrátí do normálu a lyžování nebude příští rok ohroženo.

B2B LEVELSPORTKONCEPT
VSTUP PRO OBCHODNÍ PARTNERY