Please enable JS

NOVINKY

Etapový závod Cape Epic zahájen


18. březen 2024 / Bike

Český tým SUPERIOR LIONS ve složení Jaroslav Kulhavý a Filip Adel zahájil legendární jihoafrický etapový závod Cape Epic.

V úvodním prologu 20. ročníku, který měřil 26 kilometrů, dojel Jaroslav Kulhavý s Filipem Adelem z týmu Superior Lions na 21. příčce. Na novém závodním speciálu Superior XF 9.9 TEAM jim jízda přinášejí jen samou radost a veškeré žaludeční problém se jim zatím vyhýbají.

A kde všude bude možné tento závod sledovat?

ČT1:

Na tomto programu uvidíte závodníky v rámci přehledů v relaci Branky, body, vteřiny po hlavních zprávách. Reportér České televize bude bydlet s naším týmem. Před tímto pořadem uvidíte celý týden také malé překvapení.

ČT SPORT:

Na tomto kanále najdete jak sestřihy etap, tak přímé přenosy jednotlivých etap, které budou přenášeny od pondělí do čtvrtka v 7:30 a poté v neděli 24.3. také od 7:30. Sestřihy etap budou poté pravidelně od 22:25 a nebo shlednutelné v iVysílání.

Sport.cz:

Na nejčtenějším sportovním online portále, který spadá pod Seznam.cz, bude každý den přehled etapy s ohlasy našich závodníků v rámci speciální Cape Epic rubriky.

MTBS:

Nejčtenější MTB zpravodaj vyslal svého reportéra přímo do dění závodu. Můžete se tak těšit na každodenní zprávy z průběhu.

Sociální sítě Instagram/Facebook:

Superior vyslal do Jihoafrické republiky svůj natáčecí štáb, budeme tak přinášet každý den zprávy, jak to jezdcům jde a jejich ohlasy.

Věříme, že se našim závodníkům podaří dosáhnout toho nejlepšího výsledku. Držme jim společně palce.

B2B LEVELSPORTKONCEPT
VSTUP PRO OBCHODNÍ PARTNERY