Please enable JS

NOVINKY

ERE Research – nejen parádní zapletená kola


26. březen 2024 / Bike

Nizozemská značka Ere Research vznikla jako značka specializující se na výrobu vysoce kvalitních komponentů pro jízdní kola. Společnost byla založena skupinou zkušených osob, kteří se v posledních 20 letech podíleli na tvorbě špičkových produktů napříč cyklistickým odvětvím pro přední společnosti v oboru, jako jsou Trek, Specialized, Colnago, Pinarello, Shimano, Sram, Prologo, Selle Italia, Selle San Marco, WTB, Cannondale, Rapha, Oval Concepts, Principe, Koga, Batavus a mnoho dalších.

Po založení společnosti 1. dubna 2017 a zahájení vývoje a výroby produktů a podpůrných materiálů byla značka spuštěna na začátku roku 2018 a první produkty byly dodány na trh v dubnu 2018. Zapletená kola, sedla, omotávky, pláště – to je jen část nabídky Ere Research. Společným jmenovatelem je vždy důraz na design, technologie a inovace.

Zakladatel značky Piet van der Velde závodil na nejvyšší úrovni, než se začal věnovat produktovému designu a řízení se zaměřením na aerodynamiku, ergonomii výkonu, komponenty a design sedel. Společnost ERE Research je vyvrcholením jeho celoživotní vášně pro cyklistiku, kterou strávil jak na kole, tak i v zákulisí průmyslu, kde řídil a vedl vývoj a design výrobků.

Posláním Ere Research tak je, aby vaše příští jízda na kole byla tou nejlepší jízdou, a to díky produktům vytvořeným s cílem zlepšit a rozšířit váš zážitek z jízdy s využitím nejlepších materiálů. Jak říká Piet: „Chceme, abyste jezdili na kole. Jezděte s námi!“

Pojďme se podívat na některé z produktů Ere Research

Pro gravelové nadšence:
ERE RESEARCH TENACI GX 23 DISC GRAVEL WHEELSET jsou nejspolehlivější a všestranná kola pro váš gravel a cestovní kolo. Nízkoprofilové lehké duralové svařované ráfky s vnitřní šířkou 26 mm přinášejí úžasně rychlou a pohodlnou jízdu. Celá sada kol ohromí velmi nízkou hmotností 1 640 gramů. Ráfky lze osadit plášti v širokém spektru šířek 38 – 58 mm. Možnost bezdušového nastavení samozřejmostí. ETRTO 622, vnější rozměr 33 a vnitřní 26 mm.

Gravelová kola ERE RESEARCH TENACI GA40 DISC GRAVEL WHEELSET jsou tak rychlá, že jiná už nebudete potřebovat pro svůj štěrkolet. Nekompromisní v materiálu i designu. Právě dosažení vysoké rychlosti bylo základní myšlenkou celého vývoje těchto kol. Jen si možná budete potřebovat zvyknout na „dutý” zvuk, který kola vydávají při akceleraci....mimo silnici. Dále potěší hmotnost 1 580 gramů, možnost osadit pneumatikami širokými 38 až 58 mm a bezdušové provedení. ETRTO 622, vnější rozměr 33 a vnitřní 26 mm.

Gravelový plášť ERE RESEARCH TENACI CC TLR je schopný odvalovat v drsných podmínkách a je přilnavý tam, kde se ostatní pláště zastaví. Tento agresivní plášť se uplatní při závodech a náročných polních cestách. Bezdušový plášť má rychlý vzorek běhounu s nízkým odporem valení, poskytuje výbornou trakci na různorodých neupravených površích. Plášť je vybaven technologií Armis 2 chránící proti průrazu a proříznutí bočnic. Díky bavlněnénu základu konstrukce s 220 TPI je plášť nesmírně mechanicky odolný i přizpůsobivý povrchu. Velikost 700x38C, vhodný pro tlaky 3 – 5 bar, kevlarová patka, dostupný v černé a skinwall variantě.  

Bezdušový gravelový plášť ERE RESEARCH TENACI TLR má rychle se odvalující vzorek běhounu, který poskytuje trakci na různorodých neupravených površích. Plášť je vybaven technologií Armis 2 chránící proti průrazu a proříznutí bočnic. Velikosti 700X34C, 700x38C a 700x44C, vhodný pro tlaky 3 – 5 bar, aramidová patka, dostupný v černé a skinwall variantě. Doporučená MOC 1 290 Kč 
 
Pro silničáře: 
Když je potřeba spolehlivost, odolnost a přímočarý výkon, sada karbonových kol ERE RESEARCH GENUS CL 45 EVO CARBON DISC WHEELSET vám je poskytne. Vynikající kola pro klasické závody, kde potřebujete od všeho trochu, abyste se udrželi ve skupině mají certifikaci UCI a váží pouhých celkem 1 610 g. Náboje GENUS s karbonovým jádrem šetří hmotnost při jedinečné tuhosti. Dosaženou rychlost podporují i aerodynamické paprsky. K dispozici pro Campagnolo, SRAM XDR a Shimano. 45 mm vysoký ráfek s vnitřní šířkou 21 mm a vnější šířkou 30 mm lze osadit plášti v rozsahu 24 až 36C. ETRTO 700.

ERE RESEARCH GENUS CL je špičkový silniční plášť navržený pro požadavky profesionálního pelotonu, kde je nejdůležitější nízký valivý odpor a jistota při průjezdu zatáčkou ve vysoké rychlosti. Minimalistický běhoun a pružný plášť zajišťují bezkonkurenční přilnavost a zpětnou vazbu jezdce, která je nezbytná k tomu, aby projel cílem jako první. Díky 120 TPI a technologii ARMIS 1 má plášť tu nejlepší ochranu proti průrazu. Dostupný v rozměrech 700x26C, 700x28C a 700x30C, v černém a skinwall provedení. Vhodný pro tlaky 4 – 8,5 bar, s aramidovou patkou.  
 
Pneumatika ERE RESEARCH GENUS CCR mění pravidla hry v odvětví pneumatik. Přidáním materiálu CarbonX® (uhlíková nano vlákna) do pryžové směsi je jednou z nejlepších výkonnostních pneumatik na trhu z hlediska celkového výkonu, s opravdu velmi nízkým valivým odporem, silnou přilnavostí a vysokou mechanickou odolností. Ručně vyráběný plášť s 320 TPI ve skinwall a černém provedení je podstatě neporazitelný, když stojíte proti živlům nebo jiným jezdcům ve vysokorychlostních zatáčkách a na náročných površích. Dostupný v rozměrech 700x26C a 700x28C, vhodný pro tlaky 4 – 5 bar.

Zdroj: roadcycling.cz

 

 

B2B LEVELSPORTKONCEPT
VSTUP PRO OBCHODNÍ PARTNERY