Please enable JS

NOVINKY

DVO uspělo v nejbouřlivějším závodu Světové Série Enduro


17. září 2021 / Bike

NEJBOUŘLIVĚJŠÍ ZÁVODY SVĚTOVÉ SÉRIE ENDURA

Sedmý díl Světové série endura zavítal vůbec poprvé do švýcarského alpského střediska Crans-Montana. Suché a opravdu rychlé tratě bikeparku uprostřed lesa nabízejí technické pasáže a jsou atraktivní kulisou pro závodníky i diváky. Atmosféra druhého zářijového víkendu byla v Crans-Montaně bouřlivá.

V sobotním závodu Pro Stage jel tovární tým DVO na plný plyn pro extra body a lepší start v neděli. Mélanie Puginová ve své kategorii v sobotu zvítězila, Rae Morrisonová dojela na 9. místě. V nabité kategorii Masters Men si Brady Stone vyjel 18. příčku a Karim Amour si odnesl vítězství. Pro vítězství si v kategorii Master Women vyjela Leonie Pictonová.

NAPÍNAVÁ NEDĚLE

Ač jezdci v Crans-Montaně zažili nespočet pádů a technických potíží, zdejší tratě si oblíbili. Nedělní závod vyřadil několik závodníků, včetně Bradyho, který po ošklivém pádu musel odstoupit. Doufáme, že se Brady bude brzy cítit lépe! Rae se dostala do problémů ve 4. rychlostní zkoušce a po páté RZ skončila obsadila 11. místo. Její týmová kolegyně Leonie v neděli ovládla Women Masters. Mélanie si nedělním vítězstvím upevnila průběžné vedení v seriálu. V soutěži Men Masters stanul v neděli na nejvyšším stupni Karim Amour.

Závodníci jezdící s vidlicemi DVO Onyx SC a tlumiči Jade X tak v Crans-Montaně prožili úspěšný víkend.




B2B LEVELSPORTKONCEPT
VSTUP PRO OBCHODNÍ PARTNERY