Please enable JS

NOVINKY

DMT vstupuje do Světového poháru XCC/XCO


2. duben 2024 / Bike

DMT A DECATHLON FORD RACING TÝM: NOVÉ NEZASTAVITELNÉ PARTNERSTVÍ V TERÉNU

Značka DMT je i letos připravena postavit se na scénu nejvýznamnějších závodů horských kol na světě. Díky novému partnerství s Decathlon Ford Racing Team budou cyklistické boty z produkce Diamant Srl v sezónách 2024 a 2025 nosit všechny závodnice a závodníci francouzského cross-country týmu.

Všichni se budou moci pochlubit modelem DMT KM0, který představuje dokonalost a maximální evoluci z hlediska výkonu terénních bot od společnosti sídlící v Bonferraro di Sorgà (Verona). Díky revoluční technologii Knit je model KM0 navržen jako extrémně lehká krosová MTB obuv, vyznačující se vynikajícím přenosem energie díky přítomnosti Dual Compound Michelin výstupků aplikovaných přímo na karbonovou podrážku, dvojité zapínání BOA Fit System a konstrukce integrovaného svršku, která se dokonale přizpůsobí nohám závodníků.

Decathlon Ford Racing Team v těchto dnech zahajuje sezónu 2024 s cílem udržet se v čele světového žebříčku po výborném loňském roce. Učiní tak se 7 sportovci (4 ženy a 3 muži), kteří všichni mají na to, aby se objevili na nejočekávanějších akcích XCC a XCO, jmenovitě na Světovém poháru, který začne o víkendu 12. – 14. dubna v Brazílii. Sezóna vyvrcholí na Mistrovství světa v Andoře (26. srpna - 1. září) a za pozornost stojí i olympijské hry v Paříži (28. - 29. července).

KM0 budou nosit americká šampionka Savilia Blunková, belgická šampionka Emeline Detilleuxová, Novozélanďanka, mistryně světa U23, Samara Maxwellová a italská vicemistryně Greta Seiwaldová, dále pak Francouz Joshua Dubau, 5. ve světovém žebříčku Maxime Marotte, národní šampion XCC a Mathis Azzaro.

"Jsem potěšen, že mohu přivítat DMT mezi našimi partnery pro sezóny 2024 a 2025," řekl Samuel Roces, generální ředitel Decathlon Ford Racing Team. DMT má bohaté zkušenosti na nejvyšší úrovni a nabízí produkty dokonale přizpůsobené potřebám našich sportovců. Kromě zaručení skvělých výkonů v závodě nás těší, že můžeme pomoci DMT při vývoji budoucích produktů.“

„Na toto partnerství s Decathlon Ford Racing Team jsme obzvláště hrdí,“ řekl Philippe Zecchetto, generální ředitel Diamant Srl. Připojení k tomu, co bylo roky jedním z referenčních týmů ve světě crosscountry, umožní značce DMT dále růst na viditelnosti a prestiži i v off-roadovém sektoru. Navíc je to olympijský rok, a proto se nemůžeme dočkat, až uvidíme závodníky v akci s naším KM0“.

B2B LEVELSPORTKONCEPT
VSTUP PRO OBCHODNÍ PARTNERY